Noutati

Beneficiati de reducerea de 10% la serviciile cabinetului veterinar Sipvet!
Veniti cu pliantul cabinetului veterinar SIPVET si beneficiati de aceasta oferta la serviciile veterinare efectuate in cadrul primei vizite.

Intrand in baza de date a cabinetului veterinar Sipvet veti putea beneficia de toate ofertele veterinare dedicate animalelor de companie sanatoase si jucause si stapanilor lor fericiti.Este microcipul obligatoriu pentru cainii cu stapan?
Conform prevederilor Ordinului nr. 1/2014, emis de ANSVSA, prin care au fost aprobate Normele privind identificarea si inregistrarea cainilor cu stapan, pana la data de 1 ianuarie 2015, toti proprietarii de caini au obligatia sa identifice prin microcipare si sa inregistreze animalele in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan (RECS), la un medic veterinar autorizat.

Toti detinatorii de caini microcipati anterior intrarii in vigoare a Ordinului nr.1/2014 au obligatia de a se prezenta la medicul veterinar, singurul competent sa stabileasca calitatea microcipului si sa emita noi carnete de sanatate conform prezentelor norme.

Cainii neidentificati si neinregistrati aflati in spatiile publice sunt considerati caini fara stapan si sunt tratati conform prevederilor legislatiei specifice in vigoare.

Ca detinator de caine sunteti obligat ca la iesirea cu acesta in spatiile publice, sa aveti asupra dv. carnetul de sanatate al cainelui.

Inregistrarea in RECS (Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapan) este facuta exclusiv de medicul veterinar si aveti obligatia de a-l notifica pe acesta, in termen de 7 zile, asupra evenimentelor referitoare la animal: vanzare, cumparare, pierdere, disparitie, furt, donatie, moarte.

La gasirea unui caine pierdut, persoanele care l-au gasit au obligatia de a anunta, dupa caz si/sau proximitate, cea mai apropiata sectie de politie sau serviciul specializat pentru gestionarea cainilor fara stapan infiintat la nivelul unitatii administrativ-teritoriale pe a carei raza a fost gasit cainele, in vederea depistarii si anuntarii proprietarului.

DOCUMENT WEBSITE

Vizite la domiciliu

Nu puteti ajunge la cabinetul veterinar Sipvet? Venim noi la dumneavoastra!

Vizite la domiciliu pentru urmatoarele zone aflate in sector 1: Domenii, Chibrit, Ion Mihalache, Pajura, Chitila, Bucurestii Noi, Grivita, Dorobanti, Floreasca, Kiseleff, Banu Manta, Titulescu


str. Soveja 97, sector 1, Bucuresti (zona Chibrit, Grivita)

021 667 1554, 072 236 0204 | office@sipvet.ro

Sipvet Cabinet Veterinar

Soveja 97 (zona Chibrit, Grivita)
Sector 1
Bucuresti
T: 021 667 1554
M: 0722 360 204
E: office@sipvet.ro
Retele de socializare