Despre noi

Cabinetul veterinar Sipvet vine in sprijinul animalelor de companie si proprietarilor lor pentru a oferi suportul medical si sufletesc necesar unei cresteri armonioase.

Experienta de peste 20 de ani in comportamentul si afectiunile animalelor de companie ne recomanda ca veterinari atenti care stiu sa asculte, sa inteleaga si sa ofere cel mai bun diagnostic si tratament. Scopul nostru este de a avea pacienti sanatosi, veseli si plini de energie care sa aduca bucurie stapanilor lor.

Serviciile veterinare oferite in cabinetul veterinar Sipvet sunt consultatii, tratamente, vaccinari, deparazitari interne si externe, stomatologie, analize de laborator, chirurgie generala, microcipari si nu in ultimul rand consultanta privind hranirea pe grupe de varsta si afectiuni medicale, toaletare sau imperecherea pacientilor necuvantatori.

Suntem permanent langa dumneavoastra si pacientii necuvantatori pentru a va asculta si raspunde la problemele medicale care va preocupa. Raspundem intrebarilor medicale atat la numerele de telefon 021 667 1554, 0722 360 204 sau pe adresa de e-mail office@sipvet.ro cat si la sediul cabinetului veterinar Sipvet aflat in str. Soveja, sector 1, Bucuresti.

Va asteptam pe toti cu mare drag in cabinetul veterinar Sipvet pentru cresterea calitatii vietii animalelor noastre.

Vizite la domiciliu

Nu puteti ajunge la cabinetul veterinar Sipvet? Venim noi la dumneavoastra!

Vizite la domiciliu pentru urmatoarele zone aflate in sector 1: Domenii, Chibrit, Ion Mihalache, Pajura, Chitila, Bucurestii Noi, Grivita, Dorobanti, Floreasca, Kiseleff, Banu Manta, Titulescu


str. Soveja 97, sector 1, Bucuresti (zona Chibrit, Grivita)

021 667 1554, 072 236 0204 | office@sipvet.ro

Sipvet Cabinet Veterinar

Soveja 97 (zona Chibrit, Grivita)
Sector 1
Bucuresti
T: 021 667 1554
M: 0722 360 204
E: office@sipvet.ro
Retele de socializare