Analize de laborator

In cabinetul veterinar SIPVET se recomanda analizele de laborator cu scopul prevenirii aparitiei bolilor cronice grave, pentru prevenirea sau controlul parazitilor sangvini, pentru verificarea eficientei tratamentelor aplicate sau pentru stabilirea unui diagnostic de certitudine.

Analizele de laborator sunt recomandate si in cazul planificarii montei, controlului gestatiei, suspiciunii bolilor genetice sau pentru monitorizarea starii de sanatate a pacientilor atat tineri cat si geriatrici.Categorii Analize de Laborator

Alergologie (alergeni anuali, sezonieri,etc)

Biochimie (dependente in mare masura de alimentatie si prezinta activitatea biochimica a tuturor organelor din corp)

Citologie si histopatologie (examen microscopic)

Endocrinologie

Genetica specifica raselor

Hematologie si coagulare

Imunologie si boli infectioase

Microbiologie

Toxicologie si medicamente

Biologie moleculara (testarea ADN)

Examen urinar (infectii, diabet, litiaze renale)

Dozare de Ac antirabici (test solicitat de unele tari in care calatoreste animalul)

Analizele de laborator sunt cat se poate de importante si inainte de operatie, analizele de sange din cadrul protocolului pre-anestezic includ in general determinarea principalilor parametri biochimici si hemoleucograma.

Pentru o evaluare cat mai corecta este important ca inainte de recoltarea sangelui animalul de companie sa aiba o dieta echilibrata si sa evitati efortului fizic intens.

Este bine de stiut ca pentru majoritatea analizelor biochimice sangvine se recomanda sa nu hraniti animalul de companie timp de 12 ore inainte de prelevare. De aceea, cel mai oportun moment pentru prezentarea la medic este dimineata.

Nu uitati sa informati veterinarul cu privire la orice tratament medicamentos sau supliment alimentar pe care il primeste animalul de companie chiar daca acesta a fost intrerupt anterior.

Rezultatele analizelor medicale de laborator cu valori peste normal necesita investigatii mai amanuntite pentru precizarea diagnosticului si recomandarea tratamentului eficient.

Vizite la domiciliu

Nu puteti ajunge la cabinetul veterinar Sipvet? Venim noi la dumneavoastra!

Vizite la domiciliu pentru urmatoarele zone aflate in sector 1: Domenii, Chibrit, Ion Mihalache, Pajura, Chitila, Bucurestii Noi, Grivita, Dorobanti, Floreasca, Kiseleff, Banu Manta, Titulescu


str. Soveja 97, sector 1, Bucuresti (zona Chibrit, Grivita)

021 667 1554, 072 236 0204 | office@sipvet.ro

Sipvet Cabinet Veterinar

Soveja 97 (zona Chibrit, Grivita)
Sector 1
Bucuresti
T: 021 667 1554
M: 0722 360 204
E: office@sipvet.ro
Retele de socializare